Skip to main content

Effectief voor je hele leven!

Conceptueel denken of beelddenken is geen afwijking maar juist een gave. De reden dat je toch tegen problemen aanloopt is dat het onderwijs niet altijd aansluit bij jouw manier van denken. Davis® leert je je talenten, zoals het beelddenken, te gebruiken om gemakkelijker te leren. Hiervan heb je je hele leven plezier.

Hoe ziet een counseling er uit?

Een counseling voor dyslexie duurt gemiddeld 8 dagdelen die meestal verdeeld worden over 3 weken. Zo kun je tussendoor naar school om te kijken of wat je geleerd hebt werkt. Ruim na de counseling kom je nog een middag terug. We bespreken dan of je nog iets nodig hebt. Wanneer je een counseling wilt voor AD(H)D, autisme of iets anders, heb je meer tijd nodig. We kijken samen tijdens een kennismakingsgesprek wat je nodig hebt.

Goed Gezien Zo workflow leerproblemen aanpakken

Voor wie is het bedoeld?

Zowel kinderen als volwassenen leren zo hun problemen op te lossen. Je bent nooit te oud om het te leren! Het programma is uniek per deelnemer en is niet gebonden aan leeftijd. Je kunt een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek, zodat we samen kunnen beoordelen of de Davis® methode voor jou de juiste weg is om je doelen te halen. Naderhand beslis jij dan of je het Davis® programma wel of niet wilt doen.

Wat gaan we leren?

Snel en effectief.  Je talenten hoef je niet aan te leren, die heb je al. Je hoeft alleen te ontdekken hoe je je talent gaat gebruiken voor dingen die op school of werk nodig zijn.  Een benadering die iedereen op zijn eigen manier invult, maar met de waardevolle basistechnieken van de Davis® methode. Zo blijf je je leven lang plezier houden van wat je hier leert. Het is direct toe te passen in je dagelijkse leven, op meer momenten dan je zou denken!

Focus /  oriëntatie

Je leert hoe je je aandacht op een ontspannen manier kunt richten. En net zo belangrijk: het gevoel van desoriëntatie leren herkennen en weten wat je dan kunt doen. Dus in plaats van het verwijt krijgen dat je niet oplet, leer je hoe dat opletten voor jou werkt en hoe jij daar grip op kunt krijgen.

Loslaten

Je leert je spanning los te laten voordat je aan een taak begint. Zo werk je op een ontspannen manier en heb je meer resultaat zonder er harder voor te hoeven werken.

Energie aanpassen

Bij elk werk een passende energiestand gebruiken levert succes op. Hoe snel ga je? Hoeveel inspanning kost het? Je leert je energie te reguleren door te ervaren hoe het voor jou werkt. Daarna kun je het inzetten in je voordeel.