Mieke Verhallen counselor

Even voorstellen!

Mieke Verhallen

Ik ben Mieke Verhallen en mijn praktijk heet Goed Gezien Zo!  

Goed zien is waar het om draait in het Davis programma. Je gaat van denken of raden wat er staat, naar goed waarnemen wat er staat. En om te zorgen dat mijn praktijk goed gezien is en blijft, doe ik er alles aan om je tevreden en zelfverzekerd de deur uit te laten gaan!

20
jaar ervaring in het onderwijs
10
jaar ervaring als Davis® counselor op school en in eigen praktijk
mieke-verhallen-familie-rafting
29
jaar ervaring als moeder

Mijn ervaring in detail

Begonnen als docent Frans op de Edith Stein MAVO, heb ik vervolgens gewerkt bij internationale bedrijven voor sales en in- en export waar ik naar hartelust vreemde talen kon spreken, daarna was ik een aantal jaren vooral moeder en vrijwilligster, waarna ik begin 2001 op het Carolus Borromeus College in Helmond terechtkwam. Daar gaf ik weer lessen Frans en was ik studiebegeleider voor leerlingen die moeite hadden met hun studie. Mijn doel was samen te kijken wat zij nodig hadden om snel weer zelfstandig met succes verder te kunnen.

In 2010 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Inmiddels heb ik al 11+ jaar ervaring als Davis counselor in eigen praktijk en als studiebegeleider op het Carolus Borromeus College.

Behalve onderwijs geven, heb ik ook veel onderwijs gevolgd:

 • Lerarenopleiding Frans (2e graads) en levensbeschouwing (3e graads)
 • Davis counselor
 • Davis Autism counselor
 • Human Givens psychotherapie (1e module)
 • Human Givens Body and Mind
 • DLS – Davis leerstrategieën voor de basisschool
 • Poptalk
 • Voortdurende nascholing, zoals rekenworkshops, studieweekenden over AD(H)D, taal etc.
 • Intervisie met collega’s
 • TOC for education
 • Docent NT2 (Nederlands als tweede taal) (Radboud In’to Languages)
 • Bal-A-vis-X