Ervaringen van anderen lezen

Of laat jouw ervaring hier achter!

Transparantie is erg belangrijk. Twijfel jij of een counseling van Goed Gezien Zo echt gaat helpen? Lees de ervaringen van anderen om je keuze gemakkelijker te maken. Heb je zelf een counseling van mij achter de rug en wil je graag een reactie achterlaten? Graag! Hiermee help je ook anderen met jouw waardevolle ervaring.

Uitgelichte ervaringen

Als Mieke heeft toegezegd dat ze iemand kan helpen, zal ze er alles aan doen om die belofte waar te maken!

Twanny Verdonschot

Mijn dochter (14 jaar) loopt sinds ze op het voortgezet onderwijs zit tegen het probleem van Engelse woordjes leren en grammatica aan. Ze kan nu de woordjes eindelijk onthouden en haalt mooie punten. Heel blij mee!

Ouder van Lotte

Hoi Mieke, ik vond het fijn om met je samen te werken en prachtig om te zien hoe snel je de kids op een spoortje hebt.

Loes RoffelsenOud collega
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 11 reviews
by anoniem on Goed gezien zo
ik kan de ondertiteling nu bijhouden

Sinds groep drie heb ik al problemen met lezen. Al snel werd duidelijk dat ik ernstige dyslexie heb. Ik heb hiervoor heel mijn basisschool periode hulp gehad en allerlei programma’s gevolgd. In de tweede klas van de middelbare school ben ik naar Mieke gegaan. Ik kwam daar al binnen en het voelde meteen voor mij, dat er eindelijk iemand is die begreep hoe het is om dyslectisch te zijn en in beelden te denken. Ze heeft mij geleerd dat het eigenlijk een heel groot talent is. Mieke heeft mij geleerd om de letters niet meer om te draaien, d.m.v. de letters te kleien en ze vanaf 1 hoek te bekijken en niet vanaf de andere kanten. Ze gaf mij goede tips, hoe ik de tekst kan begrijpen. Als ik de technieken van Mieke gebruik dan weet ik wat ik lees. Voordat ik naar haar ging, haalde ik de eerste regel van de ondertiteling niet en nu snap ik bijna heel de film. Het was niet alleen maar hard werken, we hebben tussendoor veel gekletst, pauze gehouden en leuke dingen gedaan. Het blijft nog steeds wel moeilijk, maar ik kom nu veel verder.

by anoniem on Goed gezien zo

Vanaf de eerste dag dat onze zoon in behandeling was met de Davis Counseling was hij weer zoals we hem van jaren terug kende. Vrolijk, uitgelaten, enthousiast, grappig, tevreden. Het leek of er een last van zijn schouders was gevallen. Of er een stukje acceptatie plaats heeft gevonden.  Het gaf hem rust en meer zelfvertrouwen.De handvatten die hij mee heeft gekregen kunnen hem helpen bij lezen en spelling, maar wij zien het breder. Het zal hem ook helpen bij nieuwe uitdagingen, het ouder worden en het ontdekken van de wereld om hem heen.

by Mare on Goed gezien zo

Ik heb de counseling bij Mieke gedaan en vond het heel fijn. Mieke snapte super goed hoe het bij mij werkt en waar ik door dyslexie last van heb. We hebben veel gewerkt aan de b en d herkennen en dat lukt nu veel beter. Ik heb een manier geleerd om woorden beter te lezen en te herkennen. Stilzitten is niet nodig. Je mag juist veel bewegen. Ook heeft ze me geholpen bij kijken naar hoe gebruik ik het beste mijn energie. Dat helpt wanneer je bijvoorbeeld een werkje op school moet maken. Ik had altijd ruzie met letters en woorden. Bij Mieke mocht ik letters van klei en tijdschriften kapot maken. Dat was fijn! Ik mocht die nare gedachten loslaten en het luchtte heel erg op.

by Diane den Boer on Goed gezien zo
Super fijne begeleiding!

Na maanden leuren via een 'standaard' dyslexie-programma wat voornamelijk bestond uit het flitsen van woorden, ben ik bij Mieke terecht gekomen en zij heeft onze zoon Mats super begeleid! De Davis methode heeft Mats leren focussen, zijn tempo leren aanpassen, en wat vooral werkte voor Mats was het 'vegend' lezen. Na 1 x vegend lezen, kon hij de hele zin foutloos opschrijven! Plus Mieke heeft Mats meer zelfvertrouwen gegeven en ik heb zelf ook heel veel tips uit de begeleiding gehaald waar ik Mats nu nog steeds mee kan helpen. Dus super bedankt Mieke!

by anoniem on Goed gezien zo
ervaren

Mieke laat kinderen ervaren en daardoor leren ze veel:Mijn zoon heeft ervaren dat hij meer kan dan hij denkt.Het leren focussen en ze leren voelen wanneer ze niet meer gefocust zijn.Fouten laten maken en er op terug komen wat de gevolgen zijn en hoe het anders kan.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»